Café De 1ste Aanleg in Heemstede kun je afhuren voor een privé feest

Over Café de 1ste Aanleg

Café de 1ste Aanleg is een modern café in een historisch jasje. Gastheer Leonard Baars en zijn team ontvangen jou in het gezelligste café van Heemstede waar je kunt genieten van bijzondere wijnen, speciale bieren en smaakvolle dranken.

Historie

Café de 1ste Aanleg is een modern café in een historisch jasje.

Ons café is sinds 1894 te vinden aan de Zandvaartkade, vlakbij de Blekersvaart. De naam verwijst naar de binnenvaartschippers die rond 1890 met hun trekschuiten aanlegden voor de houten sluis. Het café was letterlijk de 1ste aanleg voor hun tocht naar Amsterdam. Om op adem te komen, namen ze een kop koffie en een neut.

Tegenwoordig staan we bekend om onze persoonlijke en gastvrije bediening. We hebben naam gemaakt met onze heerlijke kwaliteitswijnen, -bieren en luxe destillaten.

 

Bitterballen Café de 1e Aanleg Heemstede

Onze belofte

Uitgaan is beleven. Ons team verstaat de kunst om jou in de watten te leggen en iets moois te bieden. Onze medewerkers vertellen graag over onze dranken en hapjes. Ze adviseren je bij jouw keuze.

Wij werken met de beste producten die we schenken uit luxe glaswerk. Bij ons tappen we het bier en schenken we de wijn op vakkundige wijze. Zoals het hoort.

Wij houden onszelf graag scherp en laten ons inspireren door de beste cafés van Nederland.

Bij de 1ste Aanleg zijn we oprecht geïnteresseerd in wat jou beweegt. Daarom maken wij graag een praatje met jou. Heb je suggesties hoe we je nog beter van dienst kunnen zijn? Dan horen we dat graag.