april 2020

don02apr(apr 2)10:00zat04(apr 4)18:00Vinyl tegen Verveling vóór de Voedselbank GAAT DOOR!Verzoek plaatjes tegen verveling kleine donatie voor de voedselbank10:00 - 18:00 (4) Raadhuisstraat 103, 2101 HE Heemstede

Evenementsdetails

Barre tijden vragen om creatieve oplossingen. Kees Heger en zijn rechterhand René Brouwer komen graag in actie om de verveling en het gemis van de horeca gezelligheid een beetje op te vangen.

Op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 april zal vasn van 10 uur ’s morgens tot 18 uur in de middag met vinyl muziek tégen de verveling vóór de voedselbank gedraaid worden.

Vinyl verzamelaar Heger zal samen met collega Brouwer 3 dagen lang 8 uur per dag uit zijn uitgebreide vinyl verzameling verzoekjes draaien.

De kosten, ten minste 1,- per verzoek en de opbrengst gaat naar de voedselbank.

Uitsluitend online te volgen via de Facebook account van Kees Heger met live-stream

Met deze actie hoopt Heger niet alleen een mooi bedrag voor de voedselbank te kunnen verzamelen maar ook het contact met zijn grote Heemsteedse gastenkring te verstevigen.

Hoewel het café gesloten blijft is er natuurlijk wel de mogelijkheid waardebonnen aan te schaffen voor gebruik later of om cadeau te geven. Dat kan via deze website, zie homepage rechts bovenin Cadeaubon

Via de live functie van Facebook is alles in het café te volgen en kan men plaatjes aanvragen. De donatie van ten minste 1 euro per verzoekje gaat dan via een tikkie. Vraag vriendschapsverzoek aan via Facebook, Kees Heger om alles te kunnen volgen. Stuur een chatbericht met de naam artiest en titel én je mobiele nummer.

BELANGRIJK Kom NIET naar het café! volg ons online. Samenscholen is onverantwoord

 

Tijd

02 april 10:00 - 04 april 18:00

Locatie

Café de 1ste Aanleg

Raadhuisstraat 103, 2101 HE Heemstede

Foto: actie Vinyl voor de voedselbank 1ste Aanleg Heemstede

Welkom terug!

Reserveren en/of registreren kan gewoon aan de deur.
Je hoeft niet te bellen of te mailen.

Onze huisregels zijn net als altijd nóg actueler:
wees flexibel, geduldig en lief, dan komen we er wel samen!

 

 

You have Successfully Subscribed!

X